استاد طاهرزاده:
«وَ إِنَّ الْعَبْدَ إِذَا اخْتَارَهُ اللَّهُ لِأُمُورِ عِبَادِهِ شَرَحَ صَدْرَهُ لِذَلِكَ» خداوند وقتي که بنده اي را براي اصلاح امور بندگانش انتخاب کرد شرح صدري مخصوص به او مي دهد. از اين جمله قاعده ي مهمي پيدا مي شود که
? اولاً: همواره خداوند براي امور بندگان يک مرد الهي را اختيار و انتخاب مي کند.
?ثانياً: اين انسان الهي داراي فوق العادگي خاصي در داشتن شرح صدر است و لذا او آن افق هاي دور و آن جوانب پنهان را مي بيند و با توجه به ظرايفي که بايد جامعه به آن ها برسد، مديريت جامعه را به عهده مي گيرد.
«وَ أَوْدَعَ قَلْبَهُ يَنَابِيعَ الْحِكْمَةِ وَ أَطْلَقَ عَلَی لِسَانِهِ» و خداوند چشمه هاي حکمت را در قلب او قرار مي دهد تا زبانش براساس حکمت سخن بگويد. «فَلَمْ يَعْيَ بَعْدَهُ بِجَوَابٍ وَ لَمْ تَجِدْ فِيهِ غَيْرَ صَوَابٍ» در آن حال در جواب هيچ مسئله اي در نمي ماند و غير صواب از او نمي بيني. در پاسخ گويي به نيازهاي زمان درمانده نيست.
? اين سؤال براي همه هست که واقعاً در دنياي امروز براي رفع مشکلات بهترين راه حل چيست و چطور بايد با کفر جهاني برخورد کنيم؟ آيا اگر در سرمايه ي تاريخي ما سيره ي امام معصومي در ميان بود و در زمان خود فرصت ارائه ي مديريت اسلامي را داشت، مقام معظم رهبري«حفظه الله» با اطمينان بيشتري عمل نمي کردند؟ حضرت امام خميني(رض) مي فرمودند ما اين غصه را کجا ببريم که نگذاشتند اميرالمؤمنين(ع) حکومت کنند تا ما راه درست را بشناسيم.
? معلوم است خود حضرت امام خميني(رحمه الله علیه) با آن همه لطفي که خدا به ايشان کرده بود و واقعاً خداوند افق هاي دقيقي از آينده را در منظر ايشان قرار داد، با اين همه، نياز دارند امامي معصوم در صحنه باشد.
⬛ با اين که طبق سخن امام رضا(ع) خداوند به کساني که جهت اصلاح امور بندگان به ميدان بيايند، لطف خاصي مي کند ولي مصداق کامل آن لطف در امام معصوم تحقق مي يابد.
?منبع:کتاب امام وامامت درتکوین وتشریع
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات