خوشبخت و موفق واقعى کسى است که از خودش لیاقت نشان بدهد تا آمادگی جذب موفقیت و خیر را داشته باشد. برای جذب موفقیت سه شرط لازم است: عاشق موفقیت و جذب خیر باشد- نظام خلقت را نظام ریاضی و دقیق بداند- برای این موفقیت سعی و تلاش کند.
انسان بی نهایتطلب است. چون فوق عقل دارد. عاشق همه کمالات است و همه کمالات را بینهایت میخواهد. بنابراین، انسان در دریافت کمالات و رشد سیری ناپذیر است و حد محدودی در رشدش ندارد. انسان هیچ وقت احساس سیری نمیکند. چون از روحی آفریده شده که آن روح، مظهر کامل جلوه بینهایت الهی است. حالا چگونه میتواند انسان در همه عرصه ها جذب الهی را بیشتر دریافت کند؟ اگر من مشکل اقتصادی داشته باشم، آیا راهکاری وجود دارد که حل بشود و خیر و برکت پیدا کنم؟ بله. وجود دارد.
خداوند در قرآن میگوید این که شما در زندگی دچار سختی، تنگی، شکست و بیبرکتی میشوید، به آرزوهایتان نمیرسید، علتش در خودتان است. من که برای شما آسایش و راحتی و خیر و برکت را میخواهم.
پس دقت کنید که این مقوله، یک مقوله ی کاملاً ریاضی است. چیزی به اسم شانس وجود ندارد. اگر کسی اعتقاد به شانس و بخت و اینطور چیزها داشته باشد، آسیب زیادی میبیند. چون از ریاضیات و حقیقت خلقت فرار میکند و سراغ چیزهایی میرود که خرافی است.
مقوله موفقیت یک مقوله کاملاً ریاضی است. اگر کسی قواعدش را یاد بگیرد و آنها را به کار بگیرد موفق است، حتی اگر کافر باشد. بعضی جاها شرایط ایمان به توفیق خیلی کمک میکند، خیلی جاها هم شرائط، ایمان لازم ندارد. برای اینکه انسان دچار خیر و برکت در زندگیش بشود، شرایط دیگری نیاز است. یعنی یک مؤمن اگر این شرائط را رعایت نکند، زندگی اش پر از نکبت، گرفتاری و مشکلات میشود، اما یک کافر اگر آن فرمولها را یاد بگیرد و به آن فرمولها عمل کند، زندگی اش خیلی شیرین و موفق شده و خیر و برکت پیدا میکند.
پس این را دقت کنیم که ما 1ـ عاشق خیر و برکت هستیم در همه زمینهها. چون عاشق کمال مطلق و بینهایت هستیم. عاشق آسایش مطلق هستیم. از این رو، موفقیت را دوست داریم و نمی خواهیم مانعی سرراهمان باشد.
2- خلقت و نظام هستی ریاضی است. مثل ساختار اتم، الکترون، نوترون، پروتون، سلولها، مولکولها، گیاهان، کهکشانها که همه ریاضی است. بنابراین، اگر این ریاضیات درک شود، موفقیت حاصل میشود.
3ـ برای جذب خیر و برکت، باید زمینهاش را فراهم کنیم. یعنی باید تلاش تان را بکنید: «لَیْسَ لِلْإِنْسانِ إِلاَّ ما سَعى[1]= برای انسان بهره ای جز سعی و کوشش او نیست». انسان جز به آن اندازه که سعی میکند چیزی گیرش نمیآید. توکل، کمک علمی، برکت و خیر بعد از آماده شدن تو است.
امیرالمؤمنین (علیه السّلام) فرمودند: «مَا مِنْ حَرَكَةٍ إِلَّا وَ أَنْتَ مُحْتَاجٌ فِیهَا إِلَى مَعْرِفَةٍ= هیچ حرکتی نیست مگر در آن تو احتیاج به معرفت داری». اطلاعات کافی نیست. بلکه معرفت و در کنارش تجربه برای شروع یک کار لازم است. هر چیزی می خواهی، باید نوع خیر و برکتت مشخص باشد. پس این ما هستیم که باید برای جذب خیر و برکت و موفقیت فرمولها را یاد بگیریم و روابطمان را با آن فرمولها تنظیم کنیم تا آن خیر و برکت بیاید و آن اتفاق قشنگ بیفتد.
استاد محمد شجاعی
نظر از: حسن [بازدید کننده]
سلام آدرس سایت
شماره تماس لطفا
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات