?حضرت علی(علیه السّلام) وجودی وقف اسلام
حضرت زهرا(س) بعد از اين مقدمات،
اميرالمؤمنين(ع) را ترسيم مي كنند.
حال ببينيد چقدر اين ترسيم براي امروزة جهان اسلام راه گشاست.
حضرت زهرا(س) مي فرمايند:
?وقتي به اميرالمؤمنين(ع) مأموريتي داده مي شد، انقلاب را از خودش مي دانست، نمي گفت اين كار شدني نيست و يا به كس ديگري واگذار كنيد.
?آنچه باعث ماندگاري دين اسلام شد پاكبازي ياران اصلي اسلام بود كه در رأس آنها علي(ع) قرار داشت به طوري كه خليفة دوم نيز اقرار مي كند
?«لَولا سَيفُهُ لَمَا قامَ عَمُودُ الاسلام»
?و حضرت فاطمه(س) در اين فراز رمز به وجودآمدن اسلام و هرانقلابي را متذكر مي شوند، تا ما امروز بتوانيم صاحبان اصلي انقلاب را از فرصت طلبان و وارثان دروغين جدا كنيم و بدانيم «علت مُبْقيه همان علت مُحدثه است».
?يعني با همان روحيه اي كه اسلام و انقلاب به وجود آمد، با همان روحيه و افرادي كه همان روحيه را دارند، اسلام و انقلاب پايدار مي ماند.
?هميشه با هرديني سه نوع برخورد مي شود:
1⃣برخورد مقابله و مخالفت،
2⃣برخورد رندانه و فرصت طلبانه
3⃣و برخورد مادرانه و دلسوزانه.
❌عده اي صريحاً مخالف دين و مخالف حاكميت دستورات آن هستند.
⚠️عده اي مخالف دين نيستند ولي دين را از خودشان نمي دانند، اگر دين محقق شد مي گويند:
ما هم هستيم، شايد دلشان هم مي خواهد اسلام محقق شود، حالا محقق هم كه نشد شخصيتشان را با اسلام گره نزده اند كه بخواهند تمام وجودشان را خرج اسلام بكنند.
✅عده اي هم مدافع سرسخت اسلام هستند و زندگي را با بندگي حق و دفاع از دين خدا معنادار مي بينند كه در رأس آن ها علي(ع) است.
علي بن ابي طالب(ع) تمام وجودش را خرج اسلام مي كرد تا فتنه ها و توطئه هايي را كه مانع تحقق اسلام است دفع كند.
?حضرت فاطمه زهرا(س) خصوصيات اميرالمؤمنين(ع) را بيان مي كنند و مي پرسند شما چطور بوديد؟
مگر جز اين بود كه شما در راحتي و رفاه نشسته و نظاره گر بوديد؟
به تحليل تاريخي فاطمة زهرا(س) دقّت كنيد، شما ديده ايد بعضي ها دلشان مي خواهد اسلام و انقلاب پيروز شود ولي به گونه اي عمل مي كنند كه در آخر سينه چاكان اسلام و انقلاب شكسته شوند و از صحنه خارج گردند، تا خودشان بيايند و ميراث خوار انقلاب و اسلام شوند.
حالا حضرت مي فرمايند
⚠️خوب چشم تان را باز كنيد و بدانيد كه اسلام فقط و فقط با اين خصوصياتي كه در علي(ع) هست مي ماند. يعني شما آمده ايد وارث ديني شده ايد كه اين دين هنوز هم زير حمله دشمنان است، حالا خودتان بگوييد آيا حاضريد از دين آنچنان دفاع كنيد كه خودتان برويد ولي دين بماند؟
سابقه شما نشان مي دهد كه اين چنين نيستيد.
پس بدانيد در حمله هايي كه به دين مي شود شما دين را مي دهيد و خودتان را حفظ مي كنيد، بنابراين با حاكميت شما دين از بين مي رود.
#بصیرت_حضرت_زهرا (سلام الله علیها)
#استاد_طاهرزاده
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات