?سؤال: اخيراً ديده مي شود که عده اي براي رفع مشکل افراد و يا جهت شفا از بيماري توصيه مي کنند آن ها اسم خود را تغيير دهند تا آن جا که به افراد مي گويند اسمي مثل محمد و يا فاطمه را تغيير دهند و مثلاً پوريا يا صدف بگذارند. جالب است که بعضاً با تغيير اسم مشکل شان رفع شده و يا بيماري آن ها بهبود يافته، موضوع اين کار چيست؟
?جواب: به ما توصيه شده است که نام نيک بر فرزندانتان بگذاريد. رسول اكرم(ص) مي فرمايند: «مِنْ حَقِّ الْوَلَدِ عَلَی وَالِدِهِ ثَلَاثَةٌ، يُحَسِّنُ اسْمَهُ، وَ يُعَلِّمُهُ الْكِتَابَةَ، وَ يُزَوِّجُهُ إِذَا بَلَغ »
⛔از حقوقی كه فرزند بر پدر خود دارد سه چيز است: اسم نيكو برای او انتخاب كند، نوشتن به وی بياموزد، وقتی بالغ شد وسائل تزويجش را فراهم نمايد. حتي رسول خدا(ص) مي فرمايند: «مَنْ وُلِدَ لَهُ أَرْبَعَةُ أَوْلَادٍ وَ لَمْ يُسَمِّ أَحَدَهُمْ بِاسْمِي فَقَدْ جَفَانِي»؛
اگرکسي چهار فرزند دارد و نام يکي را محمد نگذاريد به من جفا کرده است. و نيز روايات از حضرت صادق(ع) خبر مي دهد؛ «اسْتَحْسِنُوا أَسْمَاءَكُمْ فَإِنَّكُمْ تُدْعَوْنَ بِهَا يَوْمَ الْقِيَامَةِ قُمْ يَا فُلَانَ بْنَ فُلَانٍ إِلَی نُورِكَ قُمْ يَا فُلَانَ بْنَ فُلَانٍ لَا نُورَ لَكَ»؛ نام های نيكو بگذاريد زيرا روز قيامت به آن نام ها صدايشان می زنند و می گويند: ای فلان پسر فلان! به سوی نورت برخيز! و ای فلان پسر فلان! برخيز! ولی نوری نداری . اگر پدر و مادري نام نيک بر فرزندشان نگذارند در قيامت فرزندشان از آن ها شکايت مي کند. ….
از ابی جعفر(ع) نقل شده كه فرمود: شيطان وقتی صدای كسی را كه به اسم محمد و يا علی صدا می زند بشنود مانند سرب ذوب می شود.
⛔اما اين که عده اي با محاسبه هاي غير قابل اعتماد مي آيند بر اساس حروف اَبجد عدد مربوط به اسمي را تعيين مي کنند و سپس آن عدد را نسبت به امري ديگر مثل عددِ مربوط به اسم همسر آن فرد، مقايسه مي کنند و ادعا مي نمايند اين دو عدد همخواني ندارد، پس بايد اسم هايشان را عوض کنند تا همخواني پيدا کنند؛ نه تنها حرف بي پايه و اساسي است، بلکه پشت کردن به عقل و دستور شريعت الهي است.
و اين که چرا بعضاً با تغيير اسم، مشکلات فرد يا خانواده مرتفع مي شود و يا بيماري طرف بهبود مي يابد، پاي شيطان در ميان است.
⛔آري شيطان براي هلاکت انسان مشکلاتي را ايجاد مي کند تا او را از خدا باز دارد و به غير خدا متوسل شود و عملاً از دين الهي فاصله بگيرد و لذا در اين راستا راه هاي موفقيت هاي ظاهري را براي او مي گشايد ولي در زير اين موفقيت ها ايمان طرف را از او مي گيرد و سپس همان موفقيت هاي ظاهري را نيز از آن فرد دريغ مي کند.
براي شيطان کار دشواري نيست که حتي عامل بهبودي شخصي از بيماري شود تا از آن طريق او را به هلاکت برساند.
⛔در حالي که خداوند سلامتي و بيماري و توسعه ي رزق و محدودبودن رزق را بستر امتحان بندگانش قرار داد تا انسان ها در شرايط مختلف بتوانند بندگي خدا را در جان خود نهادينه کنند.
⛔حال انساني که از دين الهي فاصله گرفت به جاي اين که سختي ها و بيماري ها را بستر امتحان الهي بداند و در عين برنامه ريزي طبيعي جهت رفع آن ها، بندگي خود را محفوظ دارد، بي صبري از خود نشان مي دهد و به وسايل غير الهي متوسل مي شود و خود را در دنيا و آخرت روسياه مي نمايد.
⛔در حالي که قبلا در حديث قدسي مطرح شد که خداوند مي فرمايد:
«به عزت و جلال و بزرگواری و رفعتم بر عرشم سوگند كه آرزوی هركس را كه به غير من اميد بندد، به نوميدی قطع مي كنم. و نزد مردم بر او جامه خواری مي پوشانم، و او را از تقرب خود مي رانم و از فضلم دور مي كنم. آيا او در گرفتاري ها به غير من آرزو می بندد، در صورتی كه گرفتاري ها به دست من است؟ و به غير من اميدوار می شود و در فكر خود درِ خانه ي جز مرا مي كوبد با آن كه كليدهای همه ي درهای بسته نزد من است و درِ خانه من برای كسی كه مرا بخواند باز است؟
كيست كه در گرفتاري هايش به من اميد بسته و من اميدش را قطع كرده باشم؟ كيست كه در كارهای بزرگش به من اميدوار گشته و من اميدش را از خود بريده باشم؟…»
⛔اين روايت گرانقدر در عين اين که در مسئله ي فوق ما را متذکر مي نمايد که در امورمان به غير از خدا متوسل نشويم، به ما تذکر مي دهد چگونه اميدبستن به ساحر و امثال آن ها ما را با ناکامي در امورمان روبه رو مي کند.
⭕منبع:کتاب جایگاه جن،شیطان وجادوگر درعالم
نظر از: نرجس [بازدید کننده]
هنوزاین فر هنگ درجامعه ماوجودداره
اگه اسامی رابه نام اهل بیت تغییربدهندخوبه
پاسخ از: راحیل [عضو]
سلام واحترام
بله هنوز این فرهنگ وجود داره
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات