⭕دوران دانشجويي و طلبگي دوران بسيار خوبي است، در آن دوران انسان داراي همّت هاي بلندي است و امکان به فعليت رساندن ابعادي كه نياز است به فعليت برسد به خوبي فراهم است.
?در فضاي دانشجويي و طلبگي اين آمادگي هست که همه با خود و ديگران جدّي برخورد کنند،
?حتي رفقا شرط مي کردند هرکس در آن ساعات معين، حرف زد بايد اين مقدار پول در جعبه کنار اتاق بريزد. در نتيجه همه حساب حرف زدن هاي خود را داشتند كه روي حساب حرف بزنند. مثلاً وقتي مي خواستند مسافرت بروند، مي گفتند: نيم ساعت حرف، يك ساعت و نيم مطالعه، دوباره نيم ساعت مباحثه. براي اختلاط ها هم وقت مي گذاشتند.
?خلاصه شرايط خوبي براي مديريت شخصيت خود مي توان ايجاد کرد.
⛔ به همين جهت دانشجويان و طلاب عزيز مي توانند پايه ي شخصيتي خود را در همين دوران بريزند، بعداً چنين شرايطي که جواناني با عزمي بلند کنار هم باشند، پيش نمي آيد،
?آنقدر اين دوران مي تواند بابرکت باشد که اگر در برزخ هم برويد دوباره مي خواهيد همين دوران را تمرين كنيد. خيلي شبيه دوران دفاع مقدسِ هشت ساله است، که رزمندگان به اهدافي بزرگ تر از زندگي روزمرّه مي انديشيدند.
⭕تأکيد بنده اين است که اين دوران را با سهل انگاري از دست ندهيد چون وقتي توانستيد ابعاد بالقوه ي خود را تا آنجا که ممکن است به صورت بالفعل در آوريد، در ادامه ي زندگي وقتي فن تبديلِ بالقوگي ها به فعليت را به دست آوريد، همواره در اصلاح خود موفق خواهيد بود، و هر روز شعوري برشعور قبلي تان افزوده مي شود و چون در راه هستيد، متوقف نيستيد.
?کسي که در راه است در هر منزلي با چيز جديدي روبه رو مي شود، وقتي در راه بوديد هيچ حادثه اي در زندگي، شما را بازي نمي دهد.
⭕ اما اگر اين جا نتوانستيد ذخيره اي براي سير در زندگي به دست بياورد، مثل آدمي هستيد كه مي خواهد در هنگام دعوا و زد و خورد، تازه تمرينِ بُكس بازي بكند؛ محکم کتک را مي خورد و نمي فهمد چه شد، اما اگر تمرين هاي لازم را از قبل انجام داده بود، در دعوا و زد و خورد تمرين هايش به ثمر مي رسيد.
?بايد بر روي تمرينِ تبديل بالقوگي هاي ابعاد وجودي تان به فعليت، در اين دوران برنامه ريزي كنيد تا ثمره خوبي نصيب شما بشود.
?منبع:کتاب ادب خیال،عقل،قلب
نظر از: سیــده الهام عزتی [عضو]
بسیار زیبا
پاسخ از: راحیل [عضو]
سلام واحترام
الحمدلله
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات