❌تا روح زمانه ي خود را درست نشناسيم نمي توانيم تفکر کنيم و متوجه مبادي خود شويم و از آن مبادي به تفکري روشن تر دست يابيم. ….
⛔… خطر انحراف در اين دوران آن است که:???
❌ جايگاه تاريخي انقلاب اسلامي را درست نشناسيم، در اين صورت بخواهيم و يا نخواهيم از مقام معظم رهبري«حفظه اللّه تعالي» فاصله مي گيريم زيرا ايشان نشان دادند تقدير زمانه را در ذيل شخصيت حضرت امام به خوبي مي شناسند و لذا از اين پايگاه و بر اين اساس خوب فکر مي کنند و جامعه را نيز به تفکر دعوت مي نمايند.
❌ولي اگر کسي از نظر مبادي به ايشان نزديک نباشد بالأخره نمي تواند نظرات ايشان را تصديق نمايد. اگر نسبت مقام معظم رهبري را با امام درست بسنجيم مي ببنيم رهبر انقلاب«حفظه اللّه»، حضرت امام(ره) را به عنوان مبادي تفکر اين دوران قبول کرده اند، با توجه به اين امر مي توانيم برسيم به اين که امروز اگر بخواهيم خوب فکر کنيم به همان روشي که مقام معظم رهبري عمل کردند، ما هم بايد شخصيت امام را مبادي تفکر خود قرار دهيم.
رهبر انقلاب در تاريخ 14/3/90 صحبتي دارند که جايگاه تفکر خود را از اين طريق نشان مي دهند. مي فرمايند:
«مکتب امام به عنوان راه روشن و خط روشنِ حرکت عمومي و همگاني ملت ايران است، يک راهنماي نظري و عملي است که کشور و ملت را به عزت و پيشرفت و عدالت مي رساند. مکتب امام يک مکتب کامل است، يک مجموعه است، داراي ابعادي است، اين ابعاد را بايد با هم ديد، با هم ملاحظه کرد. دو بُعد اصلي در مکتب امام بزرگوار ما، بُعد «معنويت» و «عقلانيت» است.»
در جاي ديگر مي فرمايند:
❌«واقعاً امام«رحمه الله تعالي عليه» انسان عجيبی بود اصلاً پيدايش و وجود اين انسان با آن ابعاد، هيچ قابل تحليل نيست جز اين كه بگوييم تفضّل الهی بود برای اين كه چرخشی در تاريخ و در حركت قافله ی عظيم بشری به وجود آورد، دستی بايد از غيب ظاهر می شد، خدای متعال اين دست را ظاهر كرد».
❌ايشان متذکر مي شوند حضور حضرت امام در اين تاريخ يک تفضّل الهي بوده تا چرخشي در تاريخ به سوي توحيد ايجاد شود و درک احساس اين موضوع، درک تقدير زمانه است که موجب تفکر به معناي واقعي آن مي شود.
❌ادعاي ما اين است که رهبر معظم انقلاب مبادي فکري شان را از حضرت امام دارند و در اين سخناني که ملاحظه کرديد به خوبي اين را روشن مي کنند با توجه به اين که سخن فوق را در سال 69 که حضرت امام تازه رحلت کرده بودند ايراد کردند، در تمام طول اين مدت دائماً نظرشان به سيره حضرت امام است و با نظر به سيره و شخصيت ايشان عمل مي کنند.
❌همين طور که در سومين نشست انديشه هاي راهبردي در مورد خانواده مي فرمايند: «اصلاً نمی شود نقش زن را محاسبه كرد و من اقرار می كنم، اعتراف می كنم اولين كسی كه اين نقش را فهميد امام بزرگوار ما بود. مثل خيلی چيزهای ديگر كه اول او فهميد. در حالی كه هيچ كدام از ماها نمی فهميديم.»
❌به نظر شما با توجه به آن نکته اي که مقام معظم رهبري در رابطه با «زن» فرمودند و توجه دادن امام به اين امر را بيان کردند، امروز تاريخ ما به اين فکر رسيده است که در رابطه با جايگاه زن فکر کند؟ … مقام معظم رهبري برعکس بسياري، به خوبي مي فهمد که مسئله، مسئله ي بسيار دقيق و حساسي است و تازه مي فرمايند: امام عزيزِ ما فهميد و ما براساس اين که امام فهميد مي خواهيم فکر کنيم.
❌ اين يک مثال بود تا روشن شود اين که متوجه ايد مقام معظم رهبري تقدير زمانه را مي شناسند از آن جهت است که نسبت شان را با امام نسبتي اشراقي قرار دادند و به امام به عنوان يک وليّ خدا نظر دارند که بلاشک خداوند متعال لمعه اي و لمحه اي از انوار طيبه ي نبوت ها را در وجود او قرار داده.
⭕ منبع: امام خمینی وسلوک درتقدیر توحیدی زمانه
نظر از: کهنه پوش قافله [بازدید کننده]
سلام
احسنت
اتفاقا مروز مقام معظم رهبری در بحث انحراف تاکید کردند
پاسخ از: راحیل [عضو]
بله
کلام استاد طاهرزاده هم به همین منظور اوردیم
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات