از جملة آيت الله بهاءالديني(ره) را در نظر آوريد که مي فرمودند:
«اگر امام زمان(عج) به جان کسي نظرکنند، مبادي ميل آن فرد تغيير مي کند» تا معني «تأييد نظر» روشن شود. گاهي ديده ايد كه کارحقّي را مي خواهيم انجام دهيم ولي دل همراه نمي شود. مثلاً مي گوييم شب زود مي خوابيم يا كمتر غذا مي خوريم تا نيمه شب بيدار شويم و يا مقدمات را براي بيداري و استفادة بيشتر از شب قدر يا شب پانزده شعبان فراهم مي کنيم، همان شب خواب آنچنان به جانمان مي افتد که از شب هاي معمولي هم بدتر مي شود، ما همة اين ها را روي حساب مي دانيم. خدا مي خواهد بگويد تو با اعتماد به کارهــايت هيـچ وقت به جايـي نمي رسـي. گاهـي هم مي بينيـد احوالاتي را مي خـواستيد و هر چـه هم تلاش مي كرديد به دست نمي آورديد ولي يك مرتبه ملاحظه مي كنيد در يک لحظه آن را داريد.
يکـي ازدوستان مي گفت: يک بار در رکعتي از نماز، در ماه رجب، آن چنان نمازي خواندم که همه آنچه را مي دانستم و مي خواستم در ارتباط با حق برايم محقق شود و نمي شد، محقق شد. چون در حالت عادي، وقتي حواسم را به معني نماز جمع مي کردم، شعور و شور نماز از دستم مي رفت، وقتي قلب خود را صرف شور و شعور مي کردم، اين که هدف از خلقت عبادت است از دست مي رفت، اما درآن يک رکعت همه اين ها را به من دادند و چنان سرمست شدم که گفتم، همه چيز تمام شد و به حمدالله به مقصد رسيدم. بعد هم آن را گرفتند و ما را فعلاً مي دوانند و مي دوانند. اين احوالات با کتاب و درس و مدرسه به دست نمي آيد.
يکي از عرفا در دريا درحال غرق شدن بود به او گفتند مي خواهي نجاتت بدهيم؟ گفت: نه. گفتند: مي خواهي غرق بشوي؟ گفت: نه. گفتند: عجب آدمي نه مي خواهد نجات يابد و نه مي خواهد غرق شود. گفتند پس چه مي خواهي؟ گفت: «من که باشم که من بخواهم، آنچه خدا بخواهد مي خواهم».
اگرکسي بتواند به کمک دعاي ندبه، کاري کند که نظر امام زمان(عج) بر جانش جلب بشود، مبادي ميلش عوض مي شود، يعني؛ آنچه را بايد بخواهد، مي خواهد وآنچه را نبايد بخواهد، نمي خواهد. و در اين جاست که به مدد امام زمان(عج) آنچه مي خواهد تحقق مي يابد. با دعاي ندبه که يک ذخيره الهي است مي شود اين کار را کرد. در اين دعا حرف ها و اسرار زيادي را مي توان با امام زمان(عج) در ميان نهاد. گفت:
برسرموي مرا با تو هزاران کار است
ماکجاييم وملامت گر بيکار کجاست
?برشی از کتاب جایگاه ومعنی واسطه ی فیض
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات