بسم الله الرحمن الرحيم
﴿اَلّلهُمَّ اِنّي اَسْئَلُكَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِفاطِمَةَ بِنْتَ رَسُولِ الله﴾
﴿يا فاطِمَةَ الزَّهْراء، يا بِنْتَ مُحَمَّد، يا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُول، يا سَيِّدَتَنا وَ مَوْلاتَنا﴾
﴿اِنّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكِ اِلَي اللهِ وَ قَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا﴾
﴿يا وَجيهَةً عِنْداللهِ اِشْفَعي لَنا عِنْدَالله﴾
سلام بر فاطمه(س)، آن حقيقتي كه قبل از خلقتِ زميني اش، پروردگار او را بر كاري بس عظيم امتحان كرد و آن حقيقتِ نوريية غيبيه به خوبي نسبت به آن امتحان صابر بود و نشان داد از عهدة آن برخواهد آمد، و سلام بر فاطمه زهرايي كه حقيقت نوريه اش شهرة آسمان غيب است و هركس به آن حقيقت نوري توسل جويد، به گوهر گرانمايه اي دست يافته است.
چيزي كه در اين جلسه به لطف خداوند مي خواهيم مورد توجّه قرار دهيم، مجموعه روايت هاي نوريه در مورد حضرت فاطمه(س) است، كه خبر از اسرار بزرگي در عالم خلقت مي دهد. اگر خداوند كمك كند و مقصد اين روايات تا حدّي براي ما مشخص شود، آن وقت توصية ائمه معصومين(ع) كه به ما مي فرمايند در سخنان و حقيقت ما تدبّر كنيد، تا حدّي عملي شده است. همچنان كه فرموده اند: براي شناختن ما و معارف ما بايد تفقّه نماييد، يعني از سطحي ديدن مسائل و سخنان ما، دوري گزينيد.
يكي از نمونه هاي قابل تفقّه، روايت هاي مربوط به حقيقت نوري حضرت فاطمه(س) است كه اگر بر روي آن ها دقّت شود، معارف عظيم و عجيبي در امر الهيات، نصيب انسان مي شود. شما سعي بفرماييد بر روي اين چند روايتي كه بناست خدمتتان عرضه شود، با حوصله تدبّر كنيد تا إن شاء الله تفكري بالاتر از معرفت هاي مردم معمولي نصيبتان شود. اشكال جامعة بشري اين است كه از چيزهايي فرار مي كند كه بايد سخت به آن ها روي آورد، مواظب باشيد شما اين طور نباشيد.
برشی از کتاب مقام لیله القدری حضرت فاطمه
نظر از: اویس قرنی [بازدید کننده]
سلام
کتاب خوبی انتخاب و معرفی شده است
پاسخ از: راحیل [عضو]
سلام واحترام
الحمدلله
مطالب کتاب در پست های بعدی در موضوع مقام لیلة القدری حضرت فاطمه
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات