?فریب مناظراتی ورأی دادن سرگردان
?كربلا ثابت كرد حكومتي كه هيچ مشروعيّت الهي ندارد نمي تواند صادقانه خادم مردم باشد و ملزم به رعايت عدالت و حقوق مردم نيست.
? اساساً حق انتقاد به حاكمان، يك حق ديني است و نه يك حق سكولار، اين همان امر به معروف و نهي از منكر است. ولي تئوري دموكراسي مدعي رعايت حقوق مردم هست ولي در عمل پيرو نفس امّاره مي باشد.
? يكي از آقايان تحقيق كرده بود كه ريگان رئيس جمهور امريكا چهار ميليون دلار به فيلم بردار صحنه مناظره بين خود و رقيبش داد و در نتيجه بر رقيبش پيروز شد، به اين صورت كه در فيلم به كمك نور و زاويه تصوير برداري، ريگاني كه چندين سال از رقيبش پيرتر و واخورده تر بود، جوان تر و با نشاط تر نشان داده شد.
?امروز در دنيا مبناي رأي مردم همين طور است و شايد شما در كشور خودمان آن جايي كه ملاك هاي ديني ضعيف شود، نمونه هايي از اين نوع رأي دادن هاي سرگردان را سراغ داشته باشيد. ‼️
?دموكراسي در تئوري به ظاهر بد نيست، اما در عمل وقتي انسان در تربيت ديني قرار نگيرد و نفس امّاره كنترل نشود، همين است كه مي بينيد، براي مردم انديشه مي سازند تا بر اساس نظر ارباب تبليغات رأي بدهند‼️
✔️چون مردم در وَهْم اند و از مرز ترس از مرگ نگذشته اند؛ تأكيد ما اين است كه جامعه بايد به جايي برسد كه از مرزهاي ترس از مرگ بگذرد تا سرنوشتش به دست خودش باشد.
?برشی از کتاب کربلا مبارزه باپوچی ها
#استاد_طاهرزاده
#انتخابات
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات