?حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) با همه ی تاریخ سخن میگوید.
▪️اگرچه خطبة فاطمه زهرا(س) در مسجد مدينه و در مقابل حاضران در آن جلسه ايراد شد، ولي آن حضرت نظرش را به افق ها و فضاهايي دورتر از ديواره هاي مسجد دوخته بود، و به همين جهت در عين حالت اعتراض، از آرامش خاصي برخوردار بود، گويا با همة تاريخ سخن مي گفت و فقط جمع حاضر در مسجد در جلو او نبودند.
▫️انقلاب فاطمه زهرا(س) اظهار رنجي بود كه پس از رحلت حضرت رسول(ص) بر بشريت وارد شده بود.
دردي كه حضرت فاطمه(س) هم، علل و عوامل آن را درك كرده و هم سنگيني هاي آن را لمس نموده بود.
▪️فاطمه زهرا(س) با همة وجودِ خود احساس كرد، مرگي كه آن مرد بزرگ را ربود، اينك دست خود را به جانب محصول بزرگ او نيز دراز كرده و خوب مي دانست آيندة اسلام در حالي كه نامادري ها به جاي وارثان آن نشسته اند چه خواهد شد.
⁉️آيا اگر شما هم به جاي فاطمه(س) بوديد، از خود سؤال نمي كرديد چرا اين ها اين همه توصيه و وصيت پيامبر خدا(ص) را ناديده مي گيرند؟
⁉️آيا به اين نتيجه نمي رسيديد كه موضوع؛ فراموشي نيست، بلكه قصد نشنيدن دارند و به دنبال فرصتي بودند كه كار خود را عملي كنند و به خيال خود با رحلت پيامبر(ص) آن فرصت فراهم شده است.
▫️حضرت فاطمه(س) همچون ليلة القدر؛ ناپيدا و سرنوشت ساز است. ظاهراً او يك اعتراض بود و مقداري اشك، ولي تكليف همة ائمة معصومين(ع) را در مقابل آن انحراف بزرگ تا آيندة تاريخ روشن نمود و در واقع حركات ائمه(ع) همه ادامة راهي است كه فاطمه(س) گشود.
و لذا امام عسگري(ع) فرمودند:
?«نَحْنُ حُجَجُ اللهِ عَلي خَلْقِه وَ جَدَّتُنا فاطِمَةُ حُجَّةٌ عَلَيْنا»
?يعني ما حجّت هاي خدا بر مردم و جدّ ما فاطمه(س) حجّت خدا بر ما است.
⚠️ حضرت فاطمه(س) در آن شرايطِ بحراني جبهه اي گشود كه تاريخ را از ظلمات آزاد نمايد و اين جبهه هنوز گشوده و در حال حركت است.
#بصیرت_حضرت_زهرا (سلام الله علیها)
#استاد_طاهرزاده
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات