?تاريخ مي گويد: حضرت فاطمه زهرا(س) در حالي که جمعي از زنانِ خويشاوندانش اطراف وي را گرفته بودند، روانة مسجد مدينه شد و اين اولين بار است که پس از رحلت پيامبرخدا(ص) به مسجد مي آيد.
?نوشته اند: چون به مسجد مي رفت راه رفتن او به راه رفتن پدرش پيغمبر(ص) مي ماند.
❌ابوبکر که حالا بر منصب جانشيني پيامبرخدا(ص) قرار گرفته، با گروهي از مهاجران? و انصار? در مسجد نشسته بود، ميان فاطمه(س) و حاضران چادري آويختند.
?دختر پيغمبر نخست ناله اي کرد که مجلس را لرزاند و حاضران به گريه افتادند.
سپس لحظه اي خاموش ماند تا مردم آرام گرفتند و خروش ها خوابيد، آنگاه سخنان خود را آغاز کرد.
✔️اين خطبه داراي فرازهاي متعدّد و ابعاد گوناگوني است كه تحليل و فهم آن نياز به معارف گسترده و فرصت طولاني دارد، به همين جهت به عزيزان توصيه مي كنيم كه روي فهم اين خطبه وقت بيشتري بگذارند و به عرايض محدود بنده اكتفا نكنند.
?شما در نظر بگيريد انسان بزرگي مثل حضرت صديقه طاهره(س) به ظاهر رفته است تا به جرياني اعتراض كند كه مي خواهد تداوم نظام اسلامي را مختل كند، تا مخاطبانش متذكّر شوند كه با پيدا شدن ماهيت اين جريان چه فاجعة بزرگي به وجود آمده است، ولي مي بينيد فضاي خطبه در چنين اعتراضي خلاصه نمي شود، و حضرت نظر خود را فقط به بُعد سياسي و اجرايي قضيه محدود نكرده، بلكه تمام ابعاد و جهت هاي فاجعه - به خصوص ابعاد معنوي - را مورد توجّه قرار داده است و افق هاي دورِ مسئله را مي بيند و نشان مي دهد، يعني به ما مي آموزد كه در موضع اعتراض نيز چگونه باشيم‼️
?#استاد_طاهرزاده
?#بصیرت_حضرت_زهرا (سلام الله علیها)
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات