?آمارغلط شرکت درانتخابات
?انقلاب اسلامي متذكر بُعدي از ابعاد انسان هاست كه همواره در كنار آن ها است و آن يک امر فطري است و لذا با ظاهر حركات و گفتار مردم نمي شود نسبت به موضع گيري آن ها در رابطه با انقلاب اسلامي قضاوت کرد،
روي همين حساب است كه راديوهاي بيگانه مي گويند:
? مردم ايران قابل پيش بيني نيستند، چون آمار مي گيرند كه 80 درصد در انتخابات شركت نمي كنند بعضاً هم از زبان خود مردم آن آمارها را تهيه مي كنند ولي نظام اسلامي چون بُعد فطري آن ها را مورد خطاب قرار مي دهد در مراحل حساس بر اساس فطرتشان تصميم مي گيرند و به همين جهت هم محل هاي رأي گيري بعد از ظهرهاي روز انتخابات شلوغ تر مي شود، چون بالأخره مردم به خود مي آيند و از دست شيطان در مي روند و مي آيند رأي خود را مي دهند، تا يك نحوه وفاداري نسبت به نظام اسلامي را که انعکاسي از فطرت آن هاست اعلام كنند.
?انصافاً مردم به جهت مشكلاتي كه دشمنان انقلاب ايجاد كرده اند، در راه انقلاب اسلامي خيلي اذيت شدند، اما بالأخره در درون خود انقلاب را دوست دارند و نسبت به آن احساس نزديکي مي کنند.
?اين تازه در رابطه با «انتخابات» است كه به يك نحو به نظام مربوط است، مردم «اصل نظام» را خيلي محكم تر از آن چه دشمن در تصور خود دارد، قبول دارند.
?بنده در دفتر مراكزي كه تدريس مي كنم با عدّه اي از همكاران كه دور هم نشسته ايم اين را تجربه کرده ام، مي بينيم در موضع گيري هاي سياسي كاملاً ضد انقلاب اند، به راحتي هر چه حرف ضد انقلابي است مي زنند، وقتي كه خوب حرف هايشان را مي زنند بعد آخرش مي گويند البته ما اصل نظام را قبول داريم!
? ما تعجب مي كنيم! که اين ها از اصل نظام چه چيز باقي گذاشته اند كه قبول دارند، اصل نظام آن روح اسلاميتي است که فطرت آن ها به آن گرايش دارد.
?برشی از کتاب تمدن زایی شیعه
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/397
#استاد_طاهرزاده
#انتخابات
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات